La Cavalcada de Reis de Vilanova i la Geltrú no sortirà del Castell de la Geltrú com estava previst ni tampoc acabarà a la plaça de la Vila. Per tal d’evitar per evitar punts estàtics del recorregut on se sol aglomerar multitud de persones, l’Ajuntament de la vila ha decidit canviar aquests dos punts i fer que tot el circuit de la cavalcada sigui en moviment.

La comitiva dels Reis d’Orient sortirà a quarts de set de la plaça del Pou i continuarà pels carrers habituals: carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, avinguda de Francesc Macià, carrer del Pare Garí, plaça de Catalunya, carrer de l’Aigua, plaça de les Neus i rambla Principal, a l’alçada del carrer de Tetuan.

El lliurament de les claus de la ciutat per part de l’alcaldessa a Ses Majestats es retransmetrà per Canal Blau el mateix dia 5 a quarts de nou. Enguany la Cavalcada de Vilanova i la Geltrú incorpora un nou personatge, la Palmira, cartera reial i ambaixadora de la C.A.R.A.M. (Central d’Activitats Reials i Afers Màgics).

FER UN COMENTARI