La ceràmica creativa de petit format protagonitza el FangArt 2019 al Vendrell

0
964

Per tercer any consecutiu, de divendres a diumenge Sant Salvador acollirà el Festival de Ceràmica del Vendrell FangArt, organitzat per l’Ajuntament. El seu espai principal i més visible serà el passeig marítim Joan Reventós, on hi haurà totes les parades de venda i exposició de peces d’artistes internacionals, hi ha planificada tota una programació de tallers i activitats com ara conferències, demostracions, exposicions, etc., a la plaça de les Palmeres, pensades per al públic familiar i i també per a professionals de la ceràmica.

Enguany, el FangArt estarà dedicat a la ceràmica creativa de petit format, fet que permetrà que la tipologia de peces que s’hi exposin pugui ser d’allò més extensa i variada: des de peces decoratives a objectes utilitaris, passant per petites joies, etc. La convidada especial d’aquesta edició és la ceramista japonesa Yukiko Murata, que presentarà l’exposició “BONAPETITa, la petita felicitat a mà”, que es podrà visitar al Museu Pau Casals, on realitzarà el taller “La flor imaginària”.

Les activitats i demostracions que es faran a la plaça de les Palmeres són: “Demostració de torn”, “Torno el torn”, “Pinto com els prehistòrics”, “Jugo amb el fang”, “Impressió 3D”, “Arquitectures”, “Confecció d’un brollador amb forma de peix”, “Els atuells de cuina”, “La pissarra màgica”, “Taller de torn i permacultura”, “Peces de petit format a partir de motlles”, “Posa-hi la teva escata”, “Fruits del mar” i “Animals ceràmics”.

L’horari del FangArt serà divendres de 5 de la tarda a 10 del vespre, dissabte d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 10 del vespre, i diumenge amb el mateix horari però tancant una hora abans.

FER UN COMENTARI