La compositora vendrellenca Carlota Baldrís reestrena a Llorenç la Suite de l’Aigua

0
103

Dissabte a 2/4 de 10 del vespre tindrà lloc a La Cumprativa de Llorenç l’audició de “Suite de l’aigua” de la compositora vendrellenca Carlota Baldrís, amb interpretació a càrrec del pianista Jordi López, vídeo creació de Pau Vilanonas i presentació de la mateixa autora.

La “Suite de l’Aigua” és una composició musical que es va estrenar a l’Auditori de Barcelona. L’obra fa una reflexió sobre la història de l’aigua a la Terra, el seu origen, la màgia, la història, l’ús actual i les seves emocions, i vol recordar el seu valor incalculable com a patrimoni de vida i recurs limitat, L’estructura de la Suite és clàssica, però amb un tractament contemporani. El piano va acompanyat de projeccions audiovisuals.

Aquest concert visual està inspirat en les investigacions de Masaru Emoto sobre l’efecte de les paraules, la música, els colors, els pensaments i les emocions en les molècules d’aigua. En les seves investigacions, Emoto va aconseguir transformar irregulars patrons d’aigua contaminada en bells vidres hexagonals, sotmetent les mostres a l’influx de la música clàssica.

FER UN COMENTARI