La conversió de Dr. Robert en illa de vianants començarà passat la Fira del Vendrell

0
625

La setmana es va instal·lar a la cantonada de l’edifici de Correus una lona informativa sobre la data d’inici de les obres de conversió del carrer Doctor Robert i carrers adjacents en illa de vianants: serà un cop passada la Fira de Santa Teresa, a l’octubre. Dilluns que ve hi haurà a l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell, a 2/4 de 9 del vespre, una reunió oberta a veïnat i comerciants de la zona afectada per tal d’informar sobre el nou traçat del cablejat elèctric i la tramitació de les autoritzacions particulars per l’ús de façana per a la seva instal·lació.

Actualment l’Ajuntament està en procés de licitació del contracte per adjudicar la direcció d’obra per un màxim de 48.600 euros. Es preveu que els treballs puguin durar entre set i vuit mesos. L’alcalde Kenneth Martínez ha explicat que “amb una transformació profunda d’aquest entorn del centre del Vendrell es vol crear un nou eix veïnal i comercial que ajudi a dinamitzar i a fer més atractiu el comerç del Vendrell”.

El projecte contempla la reordenació i millora dels carrers Dr. Robert, Prat de la Riba (entre Dr. Robert i la Rambla), Sant Magí (entre Robert i el carrer Nord) i Nord (entre Sant Magí i Pagesia Catalana), amb la renovació total dels paviments, serveis urbans, senyalització i mobiliari urbà, amb un pressupost d’execució de 1.256.000 euros, 770.000 dels quals els subvencionarà la Diputació de Tarragona, és a dir, el 61%. La resta anirà a càrrec de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI