Després de l’èxit de públic del London Community Gospel Choir, el festival MusicVeu programa el seu segon concert. Serà aquest diumenge a les set de la tarda al Fòrum Berger Balaguer i portarà a l’escenari la vilafranquina Coral Laroc.

La coincidència amb la Marató de TV3 fa que aquest concert tingui un doble vessant benèfic, per una banda, i com és habitual, destinarà una part de la recaptació en finançar un projecte educatiu per a infants i adults de Càritas Interparroquial de Vilafranca, mentre que per l’altra un euro de cada entrada venuda es farà arribar a la Marató de TV3 enguany dedicada a la lluita contra el càncer.

La Coral Laroc, fundada a Vilafranca l’any 1991, compta amb quaranta cantaires i una dilatada trajectòria amb concerts i intercanvis tant nacionals com internacionals. Al Fòrum Berger i Balaguer aquest cor hi portarà l’espectacle “Cançons del Món”. Sota la direcció de Judit Camprubí, es combinaran diferents estils musicals per apropar els espectadors a diferents ritmes d’arreu del món. Amb l’acompanyament d’un piano i instruments de percussió, s’interpretaran temes de jazz, bossanova, espirituals, etc.

FER UN COMENTARI