La Creu Roja del Baix Penedès quadriplica el nombre de serveis amb la crisi de la covid-19

0
582

La Creu Roja del Baix Penedès  ha atès 2.695 persones de la comarca des de l’inici de la pandèmia derivada de la covid-19 i ha fet 1969 entregues. Aquesta xifra suposa haver multiplicat per quatre el nombre de sol·licituds que l’entitat rebia abans de la crisi sanitària, social i econòmica. “L’Assemblea comarcal ha posat en marxa tots els recursos humans i econòmics per poder fer front a aquesta situació”, expliquen des de Creu Roja.

Amb recursos propis han entregat més de 150 targetes d’alimentació, kits d’aliments, higiene personal i de la llar, articles per a nadons i tot allò que es considera de primera necessitat.

Pel que fa a les accions, Creu Roja del Baix Penedès n’ha dut a terme tota mena, des d’anar a comprar a supermercats i farmàcies, fins  a repartir menús a través del CAP Vendrell per a les persones més vulnerables, passant per acompanyaments als hospitals per visites que no podien ser anul·lades, assistències socials a municipis, trucades diàries per combatre l’aïllament social, lliurament de material escolar, etc. “Ens hem trobat davant la major mobilització de recursos de la nostra història” recorden des de l’entitat.  El municipi on més accions s’han fet ha estat al Vendrell (360), tot i que se n’han dut a terme en pràcticament tots els pobles de la comarca.

FER UN COMENTARI