CAN BELLÉS, c. Amàlia Soler, 179 (Vilafranca)

80 comensals

13-16h. de dl. a dg., i dv. i ds. també de 20.45-23.45 h.

Cuina casolana

EL COMENSAL que no conegui encara Can Bellés es trobarà amb un restaurant de cuina casolana, especialitzat sobretot en la brasa, amb plats elaborats en gran part amb productes de temporada i amb una carta de vins i caves amb més de trenta referències, la majoria de les quals del Penedès. Ofereix menús de migdia de dilluns a divendres per 12,90 euros i els caps de setmana un menú tant de migdia com de nit per 25. Pel que fa a la carta, surt per uns 30 euros.

Situat al capdavall del carrer Amàlia Soler, i amb Fermín Bellés al capdavant, és un dels restaurants més consolidats de Vilafranca. La sala, àmplia i lluminosa, té capacitat per a 80 comensals. Només cal donar un cop d’ull ràpid a la carta per veure que s’hi cuina de tot i de forma casolana.

La cuina de brasa és el que més renom ha donat i dóna a aquest restaurant. De pare carnisser, el propietari explica que una de les carns més sol·licitades és l’entrecot de vedella, tot i que a la carta també s’hi pot trobar xai, botifarra, entranya o magret d’ànec. A la brasa també s’hi cuinen molts dels peixos que s’ofereixen, com el bacallà, el rap, el llenguado, el turbot o el llamàntol que no falten mai a la carta.

Els arrossos i les paelles també són un clàssic de Can Bellés i són molts els clients que, sobretot el cap de setmana, es decanten per un arròs de llamàntol o algun tipus de paella de les diferents que en cuinen.

La carta de Can Bellés inclou també un assortit de tapes variades, una opció que molts clients escullen sobretot els divendres i dissabtes a la nit, com a entrant per compartir.

Finalment, i pel que fa als entrants, inclou diverses amanides, plats de temporada com el xató, cargols, risottos, carpaccio, etc.

Menú diari i de cap de setmana

Pel que fa al menú diari, s’ofereixen cinc primers, cinc segons i cinc postres. Són propostes variades i a base de productes que, generalment, no s’ofereixen a la carta. En el cas del menú de cap de setmana també s’ofereix el mateix nombre de plats, però amb la particularitat que ara, coincidint amb la temporada de calçots, en els primers s’hi inclouen cada dia calçots.

Els caps de setmana la sala acostuma a omplir-se migdia i nit, per això és recomanable fer reserva prèvia al telèfon 93 817 43 63

FER UN COMENTARI