El dissabte 6 d’abril, el Conjunt Monumental de Sant Martí Sarroca acollirà la primera edició del Sarrocatast, una vetllada enogastronòmica que fusiona la cultura, la gastronomia i l’enologia.

Al llarg de la jornada es podrà fer un tast dels productes dels cellers i restaurants del municipi, així com diverses activitats com per exemple, un taller infantil i juvenil “Vols ser un casteller?”, l’exhibició dels Castellers de Vilafranca o la degustació enogastronòmica amb música en directe de Noelia Molina.

Per degustar els productes dels cellers i restaurants de Sant Martí Sarroca cal comprar prèviament, a la pàgina web d’Entràpolis, un tiquet al preu de 15 euros que inclou la possibilitat de degustar 3 tapes i 3 copes de vi o cava. Per altra banda, els menors d’edat també podran adquirir un entrepà i una aigua directament al punt d’informació de l’Ajuntament al preu de 2 euros.

FER UN COMENTARI