La Cultural i Andana convoquen el quart Premi Anna Maria de Saavedra

0
449
Quim Jubert, Jordi Romeu, Raimon Gusi i Ramon Nadal, en la presentació de la primera edició del premi, al 2017.

La llibreria La Cultural convoca, juntament amb Edicions Andana, la quarta edició del Premi Anna Maria de Saavedra de narrativa, teatre o poesia, escrita en català, per a escriptors inèdits residents a l’Alt Penedès. Ja han estat tres els autors i autores de la comarca que han publicat la seva primera obra literària gràcies al premi: Pep Antoni Roig, Anna Mas i Agnès Esquirol. En cadascuna de les tres edicions s’hi havien presentat dotze originals.

Segons les bases de la convocatòria, s’admeten tots els gèneres narratius, però no obres adreçades a públic infantil i juvenil, ni tampoc assaigs acadèmics o científics. El termini de presentació d’originals finalitza el 30 de juny i el veredicte es farà públic el dia 15 de setembre, de la manera que el llibre guanyador es presentarà de cara a la campanya de Nadal.

La convocatòria pren el nom i reivindica la figura de la poetessa i traductora vilafranquina Anna Maria de Saavedra (1905-2001), qui en vida no va poder veure publicada la seva obra en forma de llibre, i per això el guardó s’adreça als residents a l’Alt Penedès que no troben cap editorial que els vulgui publicar el seu primer llibre.

FER UN COMENTARI