La CUP acusa l’alcaldessa de Gelida de voler-los deixar sense representació al ple

1
1144

La CUP de Gelida ha emès un comunicat per denunciar que l’alcaldessa del municipi, la republicana Lluïsa Llop (ERC) els ha intentat deixar sense representació al ple de setembre. Els cupaires expliquen que el passat 21 de juliol l’assemblea local de la formació va tramitar la documentació per tal que Quim Navales i Morera pogués prendre l’acta de regidor en substitució de Rubén López, que els havia representat durant els últims anys. Malgrat tramitar la documentació pertinent, diuen, l’alcaldessa negava que l’Ajuntament l’hagués rebut i, en conseqüència, “deixava sense representació a la CUP en el ple de setembre”.

Davant d’això, la formació anticapitalista explica que va posar-se en contacte amb la Junta Electoral Central, l’organisme competent en aquesta matèria, i així es va comprovar que la documentació necessària perquè el nou regidor pogués ocupar el seu lloc al consistori, era a l’Ajuntament des del 12 d’agost.

“Se’ns ha intentat deixar sense veu aprofitant un tràmit administratiu i s’ha intentat silenciar a les 321 gelidenques que van fer confiança a la CUP a les eleccions municipals”, denuncien. A més, es queixen de “la falta d’ètica d’aquest tipus de maniobres per part d’un equip de govern (ERC, Gelida per la República i Comuns) que havia fet de la transparència la seva bandera de campanya.

Per la CUP, la no participació del seu regidor al ple hagués suposat que l’equip de govern pogués aprovar qualsevol iniciativa amb el vot de qualitat de l’alcaldessa, ja que les forces de govern sumen sis vots, els mateixos que el PSC a l’oposició i motiu pel qual, el vot dels cupaires és decisiu.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI