Tal com va anunciar el regidor de la CUP, Rubén López, en l’últim ple municipal de l’Ajuntament de Gelida, avui ha denunciat davant de l’Oficina Antifrau de la Generalitat la gestió de l’Ajuntament.

Segons els cupaires, les seves sospites rauen en les exposicions de l’alcaldessa Lluïsa Llop va fer en el darrer ple de 2019  i on admetia “haver trobat situacions de contractació irregular de gent que havia treballat per l’ajuntament, sota el mandat del PSC de Lluís Valls”. Davant aquestes declaracions en el primer ple de l’any, celebrat dimarts pasat, el regidor cupaire va presentar una moció perquè l’Ajuntament impulsés la contractació d’una auditoria, externa i independent, que tregui a la llum la situació real dels comptes i de la gestió dels recursos públics. Una moció que no va prosperar perquè hi va votar en contra el PSC i les  tres forces integrants del govern municipal (ERC, Gelida en Comú i Primàries) que van al·legar que preferien “resoldre internament aquelles qüestions que anessin sortint”.

Per la CUP aquesta mesura proposada per l’alcaldessa és “totalment insuficient i  una falta de respecte als gelidencs i gelidenques que volen un poble transparent, amb els comptes clars i compromès amb la veritat”. La CUP denúncia les ombres, amiguismes i clarobscurs”que han dominat el panorama local durant els anys de governs del PSC així com la connivència del govern actual que es nega a aixecar les catifes tal i com s’havien compromès”.

En la denúncia presentada a l’Oficina Antifrau de Catalunya, el regidor Rubén López  va adjuntar tota la documentació i les actes dels plens en les que tant Lluïsa Llop com Lluís Valls admeten els pagaments irregulars realitzats des de l’Ajuntament per a diferents serveis.

FER UN COMENTARI