La CUP es compromet a seguir lluitant per frenar el projecte de l’autòdrom de Terramar de Ribes

0
284

La candidata número 3 de la CUP per Barcelona, Eulàlia Reguant, s’ha compromès aquest dimarts des de Ribes, on l’han acompanyat membres de la candidatura UM9, a seguir lluitant des del Parlament per aturar el projecte de l’autòdrom de Terramar. Reguant ha dit que un projecte com el de l’autòdrom no és una anomalia sinó que respon a una determinada manera d’entendre el territori per part del PSC, que governa l’Ajuntament de Ribes, i de JxCat, que gestiona el Departament de Territori. Els cupaires han assenyalat directament Damià Calvet com a responsable de l’aplicació d’aquest model de destrucció del territori.

L’exdiputada de la CUP ha declarat que aquestes properes eleccions també han de servir per poder decidir la planificació urbanística del país i com preservar el territori. Pels cupaires hi ha dues opcions: el model especulatiu que impulsen JxCat i PSC o escoltar els moviments ecologistes i veïnals.

Al seu torn, Francesc López, membre d’UM9 i de la Plataforma Verda de l’Autòdrom, ha denunciat que el procés d’aprovació del projecte per convertir l’autòdrom de Terramar en un gran espai lúdic i recreatiu amb hotels i instal·lacions esportives ha estat ple d’irregularitats i que s’havia aprofitat el confinament per aprovar-lo. Confia que el contenciós administratiu presentat pugui frenar el projecte.

FER UN COMENTARI