La CUP no entra finalment al govern de Gelida, que es queda en minoria

0
826
Signatura del pacte de govern.

Dilluns al vespre va tenir lloc el primer ple amb Lluïsa Llop (ERC) com a alcaldessa, just un mes després del pacte d’investidura amb Primàries, Gelida en Comú i la CUP. Tot i aquell acord, la CUP ha decidit no entrar al govern, de manera que el govern de l’Ajuntament es queda en minoria. La batllessa ha manifestat la voluntat de mantenir la porta oberta a la CUP per si s’hi repensa.

El programa de govern acordat la vigília de la investidura pels quatre partits està enfocat a dinamitzar l’activitat del municipi, atorgar un paper preponderant a la participació ciutadana i treballar per una administració local més transparent i propera al veïnat.

La Junta de Govern Local està formada per tres representants d’ERC, una de Primàries i una dels Comuns. El primer tinent d’alcalde és Daniel Peris (ERC), la segona Montserrat Rovira (Primàries), la tercera Anna Enjuanes (Gelida en Comú) i el quart tinent d’alcalde és Santi Gracian (ERC). Lluïsa Llop es queda les regidories d’Urbanisme, Barris i Urbanitzacions Finances; Garcia Peris, les d’Esports, Turisme, Societat de la Informació; Rovira, Cultura, Escola de Música i Entitats; Enjuanes, Participació Ciutadana, Festes i Medi Ambient; Gracian, Serveis, Governació, Mobilitat, Promoció econòmica, Indústria i Comerç; i Margarita Bertran, Serveis Socials, Igualtat, Gent Gran, Salut, Joventut i Ensenyament. Cada regidoria tindrà una comissió de treball amb membres dels tres partits de govern.

FER UN COMENTARI