La cursa Ciutat de Vilanova recupera el caràcter familiar

0
1006

La Cursa Popular Ciutat de Vilanova i la Geltrú – Memorial Ricard Arnáez ha recuperat el caràcter popular i familiar que havia tingut anys enrere. La 40a edició de la carrera, disputada diumenge pels carrers de la ciutat, van comptar amb la participació de 1.512 atletes, més del doble dels que la van córrer l’any passat, entre participants a la mini cursa (de 1.250 metres) i a la cursa popular (5.000 metres).

Dos fets han afavorit el canvi. Per una banda, la implicació de 15 escoles i instituts de la ciutat en la cursa, que havien col·laborat en la difusió de l’activitat i com a punts d’inscripció. La torna per als centres educatius serà que, en agraïment, podran disposar d’una part dels diners recollits de la inscripció per a la compra de material esportiu. Els centres que més atletes hi van inscriure van ser L’escola La Ginesta (amb 146) i l’institut Dolors Mallafré (120).

Per altra banda, la cursa ha canviat de data: habitualment es feia a la tardor, però l’Ajuntament va decidir traslladar-la per no coincidir amb altres curses de format similar, fet que en feia minvar la participació.

Els guanyadors de la 40a edició van ser Albert Pascual i Mercè Guerra, en categories masculina i femenina, respectivament.

FER UN COMENTARI