La Festa de la Castanyada de Vilafranca creixerà fins a la setantena de parades

0
4466

El proper cap de setmana tindrà lloc la Festa de la Castanyada al barri de la Girada, de Vilafranca. Enguany la festa durarà cinc dies, aprofitant el pont de Tots Sants: començarà el dimecres 31 d’octubre a la tarda i s’allargarà fins al diumenge, 4 de novembre. Una festa organitzada per l’Associació de Comerciants de la Girada, que enguany creixerà fins a la setantena de parades, fet que comportarà un creixement en l’ocupació d’espais i saltarà cap al tram baix de la rambla de la Girada, més enllà de la rambla Generalitat.

Entre les novetats d’enguany hi ha l’organització d’un túnel del terror d’entrada gratuïta per a tots infants (Espai Nit de Halloween) dimecres a la tarda i la presència de jocs gegants els cinc dies de fira (jocs de fusta, d’habilitat, d’estratègia, pedagògics, tradicionals, etc.

També serà diària la presència del trenet de la fira, amb parades a la plaça Penedès i als dos extrems del mercat; hi haurà una parada de la castanyera; atraccions ecològiques; infinitat de tallers, narració de contes, danses i altres atractius, un dels quals serà una exposició diumenge al matí amb més de cent cotxes clàssics, a la rambla Generalitat i al tram final de la rambla de la Girada.

FER UN COMENTARI