Aquest cap de setmana se celebra a la Múnia la 58a edició de la Festa del Most, un dels actes principals del calendari festiu de Castellví de la Marca.

Els actes arrencaran ja divendres amb el primer correfoc de bèsties, que comptarà amb la participació del Drac de la Múnia, el Drac de Canyelles, el Drac de Sant Marçal, el Drac de Castelldefels, el Drac Aimeric de Lleida, el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona i el Bitxo del torrent mitger de Terrassa.

Dissabte tindrà lloc, a la plaça Nova, el plat fort del cap de setmana: la 8a Mostra Gastronòmica i la 9a Degustació de Caves. Entre les vuit del vespre i dos quarts de dotze de la nit, es preveuen servir 2.500 racions gastronòmiques i 3.000 degustacions de vins i caves dels sis cellers del poble. Prèviament, a les 5 de la tarda, se celebrarà una Festa Holi. Serà a l’aparcament de davant de l’escola.

Diumenge a 2/4 d’1 del migdia serà el torn de la cercavila amb la carrossa de les pubilles i els hereus i la carrossa de la quitxalla. A 2/4 de 7 de la tarda, a la Societat La Munienca, hi haurà ball amb l’orquestra Swing Latino. En acabar, a la pista poliesportiva, es procedirà al 7è Tast de Vi Novell.

FER UN COMENTARI