La Festa Major de Calafell avança l’hora d’inici dels actes per adaptar-se a les restriccions

0
229

La Festa Major de la Santa Creu de Calafell, que comença aquest dijous 15 de juliol i s’allargarà fins el dia 22, ha modificat els horaris d’alguns dels seus actes per adaptar-se a les noves restriccions dictades pel Procicat. L’augment de contagis de coronavirus a tota Catalunya ha fet que el govern decideixi que totes les activitats hagin de tancar a dos quarts d’una de la matina. Per això, l’Ajuntament de Calafell ha modificat els horaris dels actes que tenien risc d’acabar més tard. Alguns actes, com el piromusical o el mapping del Castell s’han hagut d’ajustar molt més a l’horari ja que amb llum diurna haurien quedat deslluits. Aquests dos actes començaran a les 22.30 el piromusical i a les 22 el màpping.

La festa major de la Santa Creu començarà el dijous 15 de juliol amb el pregó de la metgessa calafellenca Elisabeth Papiol Galofré, intensivista a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.  El fet que l’Ajuntament l’hagi convidat a pronunciar el pregó és un homenatge a tots els professionals de la sanitat que han estat a primera línia de la pandèmia. La lectura del pregó es farà a la Bòbila a partir de les 10 de la nit, mitja hora abans del que estava programat inicialment.

La Bòbila serà, de fet, l’escenari central de les activitats. S’ha elegit aquest espai per les seves grans dimensions, però a la vegada s’haurà de controlar estrictament l’aforament i el compliment de la resta de mesures de seguretat davant la Covid-19.

FER UN COMENTARI