El Remeiart posarà punt final a quinze dies d’activitats amb la concorreguda Fira del Remeiart, que durant tot diumenge concentrarà els amants de les herbes remeieres al Castell de Penyafort.

A partir de les 10 del matí i fins les 9 de la nit de manera ininterrompuda se succeiran en el recinte firal una gran varietat d’activitats: tallers i activitats per a adults i per a infants, xerrades, visites guiades, caminades, concerts i música en directe acompanyaran la cinquantena d’expositors de productes relacionats amb les herbes remeieres. A més, durant tota la jornada hi haurà oferta gastronòmica i una zona de pícnic habilitada, així com una infantil de jocs creatius.

Per accedir al recinte, hi haurà un servei de transport i un trenet turístic des de diferents punts del municipi i també s’habilitaran zones d’aparcament abans d’arribar al castell.

Com a novetat, enguany s’incidirà en el foment del medi ambient i per això totes les activitats es duran a terme segueixen criteris de sostenibilitat: vaixelles compostables, recollida selectiva de residus, un punt d’informació ambiental, etc.

Dissabte al vespre, vigília de la Fira, el Castell de Penyafort acollirà una nova activitat: la Berbena del Remeiart, un capvespre de vins, caves i música en directe al Castell de Penyafort.

FER UN COMENTARI