De l’11 al 14 d’octubre, és a dir, de dijous a diumenge de la setmana que ve, tindrà lloc una nova edició de la Fira de Santa Teresa, que a banda de l’espai expositiu habitual, incorpora enguany un seguit de novetats que complementaran l’activitat comercial i de promoció d’empreses. La primera serà que l’avinguda Jaume Carner es tallarà al trànsit entre el Mercat i el centre cívic l’Estació durant les tardes de divendres i dissabte. Això permetrà que en aquest mateix espai s’hi celebri divendres a la tarda/vespre el primer Firafoc, una mostra de tot el bestiari de foc del Vendrell, amb plantada i encesa de lluïment, i dissabte a mitjanit es recuperarà el concert de rock de la fira, enguany amb el grup local La Desbandada, que presentarà (com ja havia fet per festa major) el seu tercer disc. La proposta del firafoc la va fer a l’Ajuntament la Comissió de Foc, per corregir, segons diu Marc Rodero, el “greuge” que tenien amb els  grups de cultura popular del Vendrell, que actuen diumenge a la tarda.

Una altra novetat serà la desfilada de moda que organitza el CIT a la carpa de la plaça Nova dissabte al vespre, amb 13 botigues del municipi. La unió de botiguers també farà quatre sortejos divendres, quatre dissabte i dos diumenge, en cada cas de deu xecs-regal valorats en vint euros cadascun, entre els clients que tinguin aquests dies.

La Fira comptarà amb 73 estands a la Rambla, deu concessionàries  de vehicles al pàrquing del Pèlag i 18 talleristes a l’espai “Handmade” de la plaça Nova, on s’hi faran 40 tallers. En aquest espai, durant els dies de fira hi haurà dues bloguers expertes en bricolatge que realitzaran tallers de demostració.

Altres novetats són l’exhibició de gossos de cerca i la tornada de la DO Penedès al Firatast per presentar i oferir el tast de vins penedesencs.

FER UN COMENTARI