Enguany la desena edició de la fira Zona E serà virtual. Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Vilanova, organitzador de la mostra a través de la regidoria d’Educació i Ocupació, que ha explicat que els estudiants trobaran tota la informació en línia a la web de la Zona E virtual. A més, com que aquest any se celebrava el desè aniversari, s’havia previst completar l’oferta d’ensenyaments postobligatoris amb l’oferta de les diverses universitats del país. Tot això es farà però de forma virtual.

La regidora d’Educació i Ocupació, Mercè Mateo, explica que “la Zona E virtual ofereix com a novetats un espai de preguntes freqüents, i un punt d’orientació en aliança amb l’Oficina Jove, on podreu adreçar els vostres dubtes i preguntes, i us respondrem en un termini màxim de 48 hores”. A la web es pot consultar tota l’oferta formativa d’estudis postobligatoris que hi ha a la comarca del Garraf, tant per centres educatius com per tipus estudis. També hi ha un espai on es pot accedir a la informació de totes les universitats catalanes, que ofereix un enllaç a altres webs amb oferta universitària: Unifira i el Canal Universitats.

La pàgina web és un espai viu i dinàmic, on s’aniran incorporant totes les novetats per ajudar en l’orientació professional de tothom qui vulgui seguir estudiant després de l’ESO.

FER UN COMENTARI