L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha comunicat que la quarta edició de la fira El Retorn dels Indians i el 15è Agromercat, que estava previst celebrar-se del 5 al 7 de juny, queden ajornats fins a nova data i fins que es puguin garantir les mesures de seguretat sanitària que es requereixin.

Amb només quatre edicions, la Fira dels indians, que es feia coincidir amb l’Agromercat, havia esdevingut un dels actes més populars i multitudinaris del municipi, reunint milers de visitants al centre del nucli de Ribes.

Malgrat que en aquesta ocasió no es podrà sortir al carrer a celebrar-la i a conèixer part del patrimoni històric i arquitectònic del passat indià del municipi, la regidoria de Promoció Econòmica convida a la ciutadania  a utilitzar el recurs en línia per fer 4 rutes virtuals relacionades amb la història americana de Sant Pere de Ribes a través de fotografies realitzades en 360º i notes informatives. El primer dels itineraris ens permet visitar el nucli històric des de Can Puig fins a Sota-ribes, la segona ruta transcorre des del carrer del Pi al Palou, la tercera proposta és una passejada pel centre i la darrera ens apropa fins a l’ermita de Sant Pau.

Les visites es poden fer a través de la pàgina web de turisme  i el recurs també estarà disponible al web www.viusantperederibes.cat.

FER UN COMENTARI