La fira Temps de Vi de Vilanova tornarà enguany a la rambla Principal

0
217

Temps de Vi ha donat aquest matí el tret de sortida a l’edició 2022 amb la presentació del seu cartell que, a més, enguany arriba en format doble. El disseny és obra de Sergio Ripoll, exalumne de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova, i segons han dit els organitzadors de la fira, la seva voluntat és col·laborar amb l’escola per tal de “donar sortida al jove talent de la ciutat”.

La presentació oficial d’aquesta edició de Temps de Vi tindrà lloc el dimarts dia 31 de maig a les 7 de la tarda als jardins de l’Espai Far. La gran novetat d’aquesta edició, que se celebrarà del 10 al 12 de juny, serà la tornada a la rambla Principal, després de dues edicions que a causa de la pandèmia es van haver de fer de manera digital i en altres espais de la ciutat. Enguany, Temps de Vi tornarà a celebrar-se tal com era, amb propostes musicals, gastronòmiques, cultures, entre altres.

A més, fins a l’arribada de la fira, des de l’organització s’han programat tot d’actes previs, gairebé a diari. Entre ells, un tast maridatge dels vins de Puig-Batet amb els productes de patates Piqué (1 de juny); un sopar maridatge al restaurant La Cucanya amb els plats més emblemàtics del restaurant, regats amb vins i caves del celler Alemany i Corrio; o un tast, al Xalet del Nin (26 de maig), dels primers closos que es van elaborar fa tres dècades al Priorat.

FER UN COMENTARI