Del 22 al 24 de juny se celebrarà a Coma-ruga una nova edició, i ja en van 32, de la fira Turismar, que cada any, coincidint amb la festivitat de Sant Joan, es presenta com una oportunitat per donar la benvinguda als estiuejants i residents que escullen les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per passar les seves vacances i el seu temps de lleure.

L’oferta comercial, amb estands dels sectors turístic, serveis, alimentació i artesania, es combinarà amb una programació d’actes paral·lela molt adreçada al públic familiar que inclou sardanes, una actuació castellera, castell de focs, concerts, espectacles infantils i exhibicions esportives, a més d’una zona gastronòmica amb food-tucks. Com a novetat, també s’han organitzat diverses activitats de coneixement de l’entorn dels escosistemes de Masia Blanca, de les Madrigueres, així com del corriol camanegre a fi d’apropar la riquesa mediambiental del municipi tant a veïns com a visitants.

Difusió del projecte turístic de Coma-ruga

Com ja és habitual l’Ajuntament tindrà un estand a la fira, en què enguany es farà difusió del projecte de dinamització turística de Coma-ruga. Un projecte, valorat amb més de 2 milions d’euros, que compta amb el fiançament dels fons europeus FEDER i que té per objectiu recuperar i dinamitzar l’espai públic i els elements patrimonials del centre urbà d’aquest nucli de la platja.

Una referència als Jocs

La inauguració oficial del Turismar tindrà lloc el 22 de juny, a les sis de la tarda. Com que enguany la fira coincideix amb els Jocs Mediterranis 2018, en què el Vendrell és seu de l’handbol femení, s’ha programat un espectacle que fa referència als Jocs. Sota el títol “Màgia per triomfar”, es recrearan diferents escenes reals documentades de persones vinculades als esports, ambientades en l’època romana.

FER UN COMENTARI