La fira Zona E traurà al carrer tota l’oferta formativa del Garraf

0
1039

Dijous de la setmana que ve, 4 d’abril, i també divendres, tindrà lloc a la plaça de davant del Mercat Central la novena edició de la fira Zona E, organitzada per l’IMET, que concentra tota l’oferta formativa postobligatòria de Vilanova i comarca del curs vinent. La fira ha anat creixent al mateix ritme que ho ha fet l’oferta formativa. Hi haurà 25 estands dels centres educatius, organismes i entitats participants, amb personal que informarà de manera personalitzada a les persones que s’hi acostin. L’horari de la fira serà dijous de 9 a 2 i de 5 a 8, i divendres de 9 a 2.

Entre les novetats que hi seran presents en l’àmbit educatiu hi haurà dos nous cicles: el de grau mitjà de Conducció d’activitats Fisicoesportives en el Medi Natural, a l’institut Manuel de Cabanyes, i el de grau superior de Mecatrònica Industrial, a l’institut Lluch i Rafecas.

S’hi aplegarà també l’oferta de batxillerats, cicles formatius, programes de qualificació professional inicial, formació ocupacional, estudis universitaris, d’idiomes, de música, ensenyaments artístics d’arts plàstiques i disseny i formació contínua.

A més, la fira comptarà amb un Punt d’Informació i orientació personalitzada per tal de donar resposta a l’alumnat per part de professionals vinculats a l’IMET, l’Oficina Jove Garraf, el Servei Educatiu del Garraf-EAP Garraf i la Diputació; i s’hi faran demostracions.

FER UN COMENTARI