La fotògrafa Maria Rosa Ferré il·lustra el llibre “Catalunya, terra de vi”

0
765

La fotògrafa vilafranquina Maria Rosa Ferré ha estat l’encarregada d’il·lustrar el llibre “Catalunya, terra de vi” que acaba de presentar l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i que es va presentar la setmana passada coincidint amb la Setmana del Vi.

El llibre, editat per Edicions i Propostes Culturals Andana i amb pròleg de Josep (Pitu) Roca (El Celler de Can Roca) repassa les dotze denominacions d’origen del nostre país, cadascuna d’elles acompanyades de fotografies fetes per la també col·laboradora d’aquest setmanari, Maria Rosa Ferré. Dels textos de cad DO se n’han encarregat Pep Antoni Roig, Clara Antúnez, Ramon Francàs, Rafa Gimena, Esteve Giralt, Albert Martínez López-Amor, Toni Massanés, Toni Orensanz, Josep Maria Sans i Travé, Josep Sucarrats, Lluís Tolosa i Eva Vicens. “Catalunya, terra de vi” té 304 pàgines i s’ha editat en català, castellà i anglès.

Amb les seves fotografies la col·laboradora d’aquest setmanari, Maria Rosa Ferré, ha estat l’encarregada d’il·lustrar l’obra. Per fer-ho, la vilafranquina hi ha dedicat tres anys de feina, visitant i captant l’essència dels dotze territoris de les denominacions d’origen catalanes.

La presentació del llibre va anar a càrrec de la periodista i sommelier Ruth Troyano Puig, Josep “Pitu”Roca, la directora de l’INCAVI, Alba Balcells, i l’editor Ramon Nadal. A més, van assistir-els autors dels textos i la mateixa fotògrafa. A banda d’aquest acte, es preveu que el llibre es vagi presenentant per les diferents DO.

FER UN COMENTARI