La Fúmiga i Doctor Prats, entre els grups que tocaran a la festa major de Vilafranca

0
379

El quintet administrador de la festa major de Vilafranca va presentar dissabte al migdia al parc Tívoli la majoria de grups de música que sonaran durant la festa, tots de forma gratuïta i sense haver de reservar entrada. Els llocs dels concerts estan per concretar.

El 28 d’agost, després del pregó, tocaran els penedesencs La Fresca i la Banda del Coche Rojo. El dia 29 hi haurà una empalmada de dj i també hi haurà els concerts de Trifàsic, Portobello i Gina & The Tonics. El dia central de la festa major tocaran, en llocs diferents de Vilafranca Doctor Prats, també hi haurà el ball de gralles, festa tecno, i actuarà l’Orquestra Venus.

El dia 31 d’agost tocaran 31 Fam i Amics, el dj Jonathan Gómez, Pony Pisador, Ladilla Rusa, Cesk Freixas i la Troupe. El dia 1 de setembre ho faran Laia i Carla, Bandau, La Fúmiga i els Magnífics, i l’últim dia de festa major, el 2 de setembre, ho faran els Filibusters, Reggae per Xics, l’Orquestra Metropol, les Anxovetes, Xató, Miquel del Roig i els djs Jordi Rivas i Jordi Vilella.

FER UN COMENTARI