La Fundació Amics Joan Petit, beneficiària de la Nit Solidària de Vilafranca

0
145

El divendres 5 de juny tindrà lloc al Casal la 15a edició de la Nit Solidària, organitzada pel Rotary Club de Vilafranca, enguany a benefici de la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer, que dedica l’atenció als afectats directa i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia. El projecte concret serà la recerca de teràpies per a tumors cerebrals infantils. La 15a Nit Solidària coincideix amb el vintè aniversari de la Fundació, que enguany celebrarà també el seu torneig d’hoquei solidari a Vilafranca.

La presidenta del Rotary Vilafranca, Maria Josep Tuyà, ha destacat que “la Nit Solidària és una de les iniciatives solidàries més destacades de la comarca”. El president de la Fundació Joan Petit, Joan Torner, ha explicat que “la vinculació de Vilafranca amb la fundació és molt estreta”. Com en edicions anteriors, diverses entitats esportives de la comarca organitzaran activitats prèvies a la Nit Solidària per recaptar fons.

Al llarg de les 14 edicions anteriors, la Nit Solidària de Vilafranca ha recollit més de 550.000 euros, destinats a projectes i entitats com Sant Joan de Déu, Càritas, Fundació l’Espiga, la Fundació Enriqueta Villavechia o la Creu Roja, entre altres. El preu per assistir al sopar és de 85 euros, i cal reserva prèvia al telèfon 93 817 27 62 o contactant amb membres del Rotary. També poden fer-se donacions a al compte solidari ES40 2100 3087 1522 0039 0749.

FER UN COMENTARI