El festival MUSiCVEU, que enguany ha celebrat la seva quarta edició amb un total de 10 concerts realitzats al Fòrum Berger Balaguer, ha lliurat part de la recaptació de les entrades a la Creu Roja de l’Alt Penedès.

En total, un 10% del que s’assolia amb la venda de les entrades del festival organitzat per la Fundació Pinnae anava destinat a un projecte solidari, i enguany s’ha volgut aportar a un pla de beques de menjador on la Creu Roja assumeix el 50% del cost del menjador escolar i que té per objectiu ajudar a famílies amb dificultats econòmiques i risc d’exclusió social. Així, Martí Solé, president la Fundació Pinnae, va fer ahir la donació del xec, que constava de 1.083 euros, a la presidenta de la Creu Roja al territori, Àngels Mata.

Aquesta era la segona edició en la qual Pinnae aprofita el desenvolupament i èxit del festival per a aportar-li una vessant solidària. Amb la contribució d’enguany el MUSiCVEU col·laborarà en l’emergència de l’alimentació infantil.

Per la seva banda, Àngels Mata va exposar a l’acte de lliurament que actualment estan ajudant a un total de 20 infants amb el programa de beques, i va voler destacar que els problemes derivats de la infància amb dificultat social afecten tant a les famílies originàries de la comarca com les que s’hi han desplaçat des d’altres orígens.

Aquesta edició del MUSiCVEU ha comptat amb artistes reconeguts al panorama català actual com Judit Nedderman, les SoundSix o Joan Chamorro i les seves presentacions d’artistes joves, i aquesta programació ha contribuït a un augment del 12% de la recaptació de les entrades en relació amb les passades edicions.

FER UN COMENTARI