La gala dels Premis de l’Esport de Vilafranca reconeix Josep Gumà i Josep M. Mateu

0
198

Dimecres a la tarda va tenir lloc al Casal la gala dels Premis de l’Esport de Vilafranca 2021/21, en una edició marcada per la pandèmia, que va obligar a suspendre moltes competicions i d’altres han vist trencada la seva continuïtat al llarg del calendari. Això va fer que els premis tinguessin un caire especial i que adoptessin una altra orientació.

Així, hi va haver per part de la regidora d’Esports Anna Doblas un reconeixement a “la tasca de totes i cadascuna de les entitats esportives de Vilafranca pel seu esforç i perseverança durant la temporada 2020/2021”. Un reconeixement general que va anar acompanyat de reconeixements més concrets a Josep Gumà, premi a la seva trajectòria en la divulgació i promoció de l’hoquei patins; el premi honorífic, a títol pòstum, a Josep Maria Mateu, per la tasca en la promoció de l’activitat física i l’esport a la ciutat; un reconeixement especial a l’equip de l’exsecretari general de l’Esport de la Generalitat i vilanoví, Gerard Figueras, per la tasca d’assessorament als ajuntaments durant la pandèmia; un premi a la millor iniciativa en l’àmbit de l’activitat física i l’esport a la Farmàcia Sant Julià, pel seu projecte “Diàlegs d’esport i salut”.

El record que es va donar a cada guardonat és una foto emmarcada, feta pel fotocol·lectiu DRMA, format per tres estudiants de l’escola d’art Arsenal (Pau Carbó, Micaela Granero i Marta Madero).

FER UN COMENTARI