La Generalitat destinarà 1,1M d’euros a ampliar l’escola La Parellada de Santa Oliva

0
430
L'escola La Parellada. // AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA

La Generalitat de Catalunya destinarà 1,1 milions d’euros a les obres d’ampliació de l’escola La Parellada de Santa Oliva, on també se suprimiran els mòduls prefabricats. L’Ajuntament de Santa Oliva es cuidarà de la licitació del projecte i les obres i de les despeses de redacció i de direcció d’obra.

L’actuació de la Generalitat s’emmarca en l’aprovació del govern d’una inversió de 55 milions d’euros per al construcció i adequació de centres educatius en diferents municipis des d’ara fins al 2022. El ple de l’Ajuntament del Baix Penedès ja havia aprovat la col·laboració del consistori i el Departament d’Educació de la Generalitat amb els vots a favor de tots els grups municipals (ERC-AM, Compromís-ECP-ECG, PSC i C’s) el passat mes de juny.

El conveni també preveu una aportació de 150.000 euros per part de l’Ajuntament, i encara que se cedeixi l’ús de les instal·lacions a la Genealitat per a l’activitat escolar l’ens local podrà utilitzar-les per activitats i serveis educatius i assistencials fora de l’horari lectiu.

 

FER UN COMENTARI