El granadenc Lluís Pons guanya a Eivissa el Campionat del Món de Duatló-Cros

0
885

El triatleta de la Granada en Lluís Pons ha guanyat el Campionat del Món Multiesport de Duatló-Cros disputat a Eivissa en la categoria V3M del seu Grup d´edat. La competició va tenir lloc del 29 d’abril al 7 de maig, i l’esportista del Tot Vici en Bici hi prenia part acompanyat de Pau Muñoz, que li va fer de team mànager. La prova constava de 6 quilòmetres de cursa a peu per un terreny molt rocós i escarpat, on va marcar el millor temps 27’ 46’’, amb un fort ritme que deixava enrere l’americà Paó Brent, el francès Carpi Georges i la resta de competidors anglesos, italians, eslovens, austríacs, brasilers, canadencs, etc. Tot seguit i sense parar es disputava la segona prova, 21 quilòmetres de cursa en bicicleta de muntanya, en un circuit força tècnic on Pons també va marcar el millor temps (1h 16’ 22’’), i encara sense descans, arrencava la tercera cursa, de tres quilòmetres a peu, per un terreny molt rocós, en la qual el penedesenc feia el segon millor temps amb 12’ 56’’. El temps total, doncs, era d’1h 59’ 2’’, que són 3’ 28’’ menys que el segon classificat, Luis Miguel Sánchez (toledà), i tercer hi quedava l’eivissenc Antoni Ferrer amb un temps de 2h 3’ 31’’.