La Granja rep el premi al Creixement Empresarial en Innovació

0
1069

L’empresa penedesenca La Granja ha rebut, de la mà de la consellera d’Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, el premi al Creixement Empresarial en Innovació per la seva decidida aposta per la innovació que l’ha portat un gran augment de la facturació i de la seva capacitat productiva. Ha estat en el transcurs de la Nit del Gourmet Català, celebrada al Palau de Pedralbes.

Aquest premi és el reconeixement públic a la trajectòria que ha dut en els darrers anys aquesta empresa a estar presents a la majoria de punts de venda de l’estat i, al mateix temps, obrir-se camí en el mercat europeu en països com França, Suïssa, Països Baixos, Bèlgica, Regne Unit, Alemanya, Polònia i Itàlia, entre d’altres.

Mantenint l’elaboració dels productes tradicionals que varen marcar els seus inicis, una constant de l’empresa ha estat la inquietud per innovar. Segons el seu director Celestino López, “observar les tendències i donar-hi resposta ens ha conduït a crear noves especialitats: des de la primera magdalena integral del mercat o la brioixeria sense sucres afegits, fins a oferir alternatives amb ingredients ecològics o amb fruita i verdura per als nens.”

Actualment l’empresa té més de 80 treballadors i conviuen la segona i tercera generació de la familia fundadora.

FER UN COMENTARI