La Jove de Vilafranca desmunta tres intents de 3 de 7

2
455

La Jove de Vilafranca va fer el passat cap de setmana tres intents infructuosos de 3 de 7, entre les actuacions de dissabte a la tarda a les Roquetes i de diumenge al migdia a Pallejà. No van poder repetir el 3 de 7 de la festa major de Vilafranca per poc, ja que en les tres ocasions van col·locar cassoleta i l’enxaneta va arribar almenys a dosos (en el tercer intent, fins i tot remuntava per coronar el tres, quan el va desmuntar). La sensació del castell sempre va ser bona, però a la canalla li va mancar confiança.

Així les coses, dissabte es van haver de conformar amb els 3 i 4 de 6, i també van fer un intent de pilar de 5 que va caure quan l’enxaneta s’alçava per coronar-lo, i diumenge encara van desmuntar l’intent de 3 de 6, van fer un 4 de 6 i un 4 de 6 de germanor amb els Castellers de l’Adroc i els Laietans de Gramanet.

2 COMENTARIS

    • La nota de premsa enviada per la pròpia colla indica “intent”. No especifica en cap moment si es va arribar a deixar anar de mans o no, que seria el que segons l’ortodòxia castellera determinaria si el castell està carregat o no.

FER UN COMENTARI