La Jove de Vilafranca reprèn els assajos

0
166

La Colla Jove de Vilafranca ha anunciat que aquesta setmana reprèn els assajos de castells després de l’aturada temporal a causa de la pandèmia. Els assajos es faran, dividint la colla en dos grups, a la sala 3 i al pati interior de l’Escorxador, que són dos espais que permeten fer un control de l’aforament. De moment, assajaran els joves i la canalla tots els dimecres a partir de les vuit del vespre i els divendres de 8 a 11 de la nit es convocarà tota la colla.

La Jove ha assegurat que se seguirà en tot moment el protocol establert per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, en el manteniment de les normes sanitàries, de control d’assistència i d’assajar en grups d’un màxim de 20 persones.

A banda dels assajos, les activitats socials de la colla ja van començar el passat diumenge amb un dinar de retrobada que van celebrar a Olesa de Bonesvalls. Per aquest mes de juny s’ha previst una ruta a peu pels voltants de Santa Margarida i els Monjos, el dia 13. Pel diumenge 20 al migdia s’ha organitzat un tast de vins i caves.

FER UN COMENTARI