La Jove de Vilafranca desmunta dos intents de 3 de 7 a Gelida

0
1133

La Jove de Vilafranca finalment es va decidir i va avançar l’intent dels primers castells de set de la temporada deu dies abans de la festa major de Vilafranca. Ja havia anunciat que si les proves seguien sent satisfactòries i disposava de prou pinya, la data assenyalada era diumenge passat, a la festa major de Gelida. Tanmateix, no van aconseguir el seu objectiu de tornar als castells de set després de tes temporades i mitja sense assolir-los, des de la Diada Jove de 2015, el 12 d’octubre. A Gelida la colla de la camisa blau cel va fer dos intents desmuntats de 3 de 7, que ara passa a ser el seu gran objectiu per la festa major de Vilafranca, juntament amb el 5 de 6 i el pilar de 5.

Diumenge van obrir plaça amb el pilar de 4 de salutació, i tot seguit van tenir sota control el seu millor castell d’enguany, la torre de 6. A continuació van venir els dos intents de castell de set: el primer va pujar molt bé però el cap de colla Bernat Costa va decidir desmuntar-lo ja que s’estava tancant per dalt; el segon va pujar una mica més nerviós i va presentar novament dubtes en l’encaix de quarts i dosos. Finalment, en quarta ronda va descarregar el 4 de 6 i va tancar la diada amb el pilar de 4 i encara amb un darrer pilar de 4 de dol.

Els Vailets de Gelida, per la seva part, hi van descarregar tres castells de sis, com són el 4 de 6 amb agulla, el 3 de 6, el 3 de 6 amb agulla i el pilar de 4 aixecat per sota.

FER UN COMENTARI