La línia R4 de Rodalies estarà tallada entre Sant Sadurní i Martorell del 17 de juny al 30 d’octubre

0
4742

Segons ha donat a conèixer l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Renfe els ha comunicat que entre el 17 de juny i el 30 d’octubre d’enguany la línia de tren de rodalies R4 estarà tallada entre Sant Sadurní i Martorell a causa de les obres que s’han de realitzar a un túnel de Martorell.

Durant el temps que durin les obres, la companyia habilitarà un servei de bus per cobrir el trajecte entre les dues estacions, en ambdós sentits.

Per tal de facilitar el trànsit i les maniobres dels busos que arribaran i sortiran de l’estació, i donant resposta a la demanda llargament reivindicada per l’Ajuntament, Renfe aprofitarà aquesta conjuntura per dur a terme en paral·lel unes obres de remodelació de l’entorn de l’estació de Rodalies, amb l’objectiu de pacificar la zona i millorar la seguretat dels usuaris. L’actuació permetrà replantejar l’entorn de l’estació, eliminant un dels murs separadors, a més de l’estructura central, habilitant l’espai prou gran perquè aquest servei extraordinari de bus de Rodalies, així com el bus urbà, puguin fer parada a l’interior d’aquest espai. I s’eliminarà així la parada del bus urbà actual, alliberant la carretera i la zona d’aproximació a l’estació. També es reubicarà la parada de taxis i l’àrea d’aparcament de motocicletes de l’estació.

FER UN COMENTARI