La llar d’infants El Cargol, d’Avinyonet, es reforma de dalt a baix

0
1740

Amb la finalització del curs escolar 2017/18, l’Ajuntament d’Avinyonet ha començat sense més demora les obres de reforma de la llar d’infants El Cargol, pressupostades en 100.000 euros i que tenen com a objectiu optimitzar l’accessibilitat i els espais interns i millorar el confort d’alumnes i educadores.

Les obres van començar dilluns mateix i afecten tot l’edifici, que renovarà completament la seva fusteria, el terra, els sistemes de climatització i la instal·lació elèctrica. S’aprofitaran els treballs per fer noves divisions de vidre entre aules, per millorar-hi la connexió i facilitar la tasca de les educadores, i també es faran sortides noves directes als patis interior i exterior. Finalment, s’ampliarà la sala de psicomotricitat i s’hi eliminaran les escales, de manera que quedarà al mateix nivell que la resta de la llar d’infants.

De cara al curs vinent, ja hi ha matriculats setze infants (dos nadons, set d’1 o 2 anys, i set més en la franja de 2 a 3 anys). La matrícula segueix oberta a l’Ajuntament, atès que encara hi ha places disponibles.

FER UN COMENTARI