La Mancomunitat aprova el porta a porta en cinc municipis de l’Alt Penedès

0
644
Arxiu La Fura

L’Assemblea de la Mancomunitat Penedès Garraf ha aprovat aquest dilluns la licitació del servei de recollida de residus porta a porta als municipis de Sant Sadurní d’Anoia, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Olèrdola. L’aprovació arriba després de mesos de treball conjunt entre els ajuntaments d’aquests municipis i la mancomunitat per avançar en la millora de la qualitat del servei i en la quantitat de brossa que es recull selectivament.

Paral·lelament a aquesta aprovació l’ens supramunicipal segueix treballant per millorar el contracte de recollida de residus de la resta de municipis adherits al servei mancomunat.

Canvis organitzatius 
A banda dels temes referents a la gestió dels residus, en aquesta mateixa reunió es van aprovar diferents canvis en l’organigrama de la Mancomunitat Penedès Garraf. Des d’ahir, Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella, assumeix l’Àrea de Gestió Forestal i Energia i deixa l’Àrea d’Educació Ambiental en mans de l’alcalde de Santa Fe del Penedès, Jordi Bosch, que es manté com a màxim responsable de l’Àrea de Residus. D’altra banda, el nou alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Marc Palau, va prendre possessió com a nou representant de l’ajuntament a l’ens.

Els municipis de Mediona, Pontons i Sant Cugat Sesgarrigues van fer efectiva la seva adhesió al Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat, mentre que Castellví de la Marca, les Cabanyes i Torrelles de Foix se sumen al Servei de Gestió Forestal i Energia.

FER UN COMENTARI