Nova campanya del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf  per conscienciar al conjunt de la població contra l’abandonament d’animals de companyia que, habitualment, augmenta en els mesos de primavera i estiu. Amb el lema “Abandonament Zero” es vol posar l’accent sobre la problemàtica i sumar persones compromeses en combatre les causes que el provoquen, promovent actuacions de tinença responsable: esterilització dels animals de companyia per evitar les cadellades no desitjades, identificació correcta per recuperar-los en cas de pèrdua i foment de l’adopció meditada de gossos i gats amb l’objectiu d’assegurar-se que es disposa del temps i recursos necessaris per a tenir-ne cura.

Amb el hastag #AbandonamentZero el CAAD Penedès apel·la al compromís de la ciutadania per lluitar contra aquest problema social.

El centre promou l’adopció i acolliment dels animals que recullen i que les seves famílies no recuperen, però recorden que l’abandonament suposa un patiment emocional per aquests animals. L’any 2018 van recollir un total 1.759 gossos i gats a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf.

FER UN COMENTARI