La Marxa de resistència 7 Cims complirà enguany 15 anys

0
1510

La marxa de resistència 7 cims, que organitza el Centre Excursionista del Penedès, arribarà enguany a la seva quinzena edició amb plenitud de salut. Malgrat que cada vegada hi ha més curses al calendari atlètic, la seva idiosincràsia la fa molt atractiva a persones que estan en forma. I cada cop són més els que la fan corrent, malgrat que segueix essent una prova pensada per fer caminant i sense classificació final.

Dimecres es va presentar públicament a l’Escorxador de Vilafranca la marxa 2018, que serà el primer diumenge de maig, el dia 6, amb sortida a 2/4 de 7 del matí des de la plaça de l’Església de Torrelles. Com és habitual, l’organització dona 15 hores de temps per fer la prova, que puja i baixa set cims de la serralada Prelitoral que són les crestes més altes del nostre entorn, passant per les comarques de l’Alt Penedès, Alt Camp, Baix Penedès i Anoia.

La 7 cims s’escurça enguany en 800 metres: serà de 58,2 quilòmetres i 4.746 metres de desnivell acumulat. Segons el seu director tècnic, Francesc Osuna, “s’ha suprimit un tram del Montmell que tenia certa dificultat, on hi ha unes irregularitats en el terreny que poden ser perilloses, i volem que acabin la cursa sense dificultats, que ja és prou llarga i complicada”. Pujarà, per aquest ordre, al Clapí Vell, l’Àliga, Montmell, Montagut, Formigosa, Castellar i les Agulles.

Joan Domènech, coordinador de la marxa, recomana començar-la suaument, menjar en just en els avituallaments i haver-se preparat abans” per fer-la. Les inscripcions estaran obertes fins al 29 d’abril o fins arribar als 700 inscrits, i està oberta a majors de 14 anys (els menors d’edats han d’anar tothora acompanyats d’un adult). Com a novetat, hi haurà un concurs fotogràfic.

En paral·lel a la marxa es farà una caminada de 12 km, guiada per l’excursionista Toni Inglada.

FER UN COMENTARI