La florista Mònica Vilanova és la flamant guanyadora de la Copa Iberflora d’Art Floral, un dels certamens més prestigiosos de l’estat espanyol i que cada any convoca l’Associació Espanyola de Floristes (AEFI) en el marc de la Fira Internacional de Planta i Flor, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardí, que va tenir lloc la setmana passada a València.

En el certamen hi van participar una dotzena de floristes d’arreu que, durant dos dies, van haver de crear en directe quatre treballs florals: un ram de mà, una composició amb plantes, un ram de núvia i un setting plan per a un casament. “Cada treball havia d’estar inspirat amb un tema concret i la principal dificultat que hi ha és que et donen molt poc temps per escollir amb quin material vols fer cada creació”, explica la Mònica.

El premi està dotat amb 10.000 euros en productes de floristeria, tot i que com comenta la Mònica, el més interessant és el prestigi que té: “en l’àmbit professional et dona molt reconeixement”. I és que fa dos anys la Mònica Vilanova va emprendre un nou projecte professional: Mònica Vilanova Espai Creatiu, un taller situat a La Múnia, el seu poble “aquest premi m’ajudarà a tenir més visibilitat”, conclou.

FER UN COMENTARI