La Mitja del Vendrell ha tornat als barris marítims

0
181

343 atletes van sortir al carrer diumenge per participar a la 34a Mitja Marató del Vendrell, repartits entre les tres modalitats de cursa: Mitja, 10k i 5k. Una cursa que tenia inici i final a la plaça Germans Trillas de Coma-ruga i que recuperava el recorregut pla pels tres barris marítims del Vendrell. Els guanyadors absoluts van ser José Manuel Vieito (1h 12’ 36’’), de l’Atletisme Sar Vermu Petroni, i Mariona Soler (1h 32’ 30’’), de Corredors.cat. És destacable el final de cursa masculí, que va ser a l’esprin, amb Ángel Martínez (Facvac) segon. A la Mitja hi van prendre part 150 atletes.

La carrera de 10 quilòmetres va ser per a Alejandro Benages (CA Novaliches) amb 33’ 33’’ i per a Magdala Navarro (Bikepark Torredembarra) amb 44’ 3’’, amb 119 participants. I la 5K (74 participants)va ser guanyada per Josep Serrano (Barrado Team) amb 17’ 41’’ i Blanca Sanromà (Gasxsatanàs) amb 21’ 42’’.

També hi va haver curses infantils, més curtes (milla, 800 metres, 325 metres i Specials), per categories d’edat, i premis per als guanyadors locals. Les van córrer 83 joves esportistes.

Amb cadira de rodes

De la Mitja del Vendrell en cal destacar també la participació de Laia Cuscó  amb cadira de rodes, acompanyada per dos corredors del Club Tennis Romaní i un corredor del Club Esportiu Vila Olímpica. Va seva arribada a la meta, de peu dret i amb l’ajut dels acompanyants, va ser el moment més emotiu de la carrera.

També és destacable el 33% de participació femenina en el global de les diferents proves, especialment en la 5K i les curses infantils.

55 voluntaris, membres de diferents entitats esportives del Vendrell, van fer possible la 34a Mitja Marató del Vendrell.

FER UN COMENTARI