La Mitja Marató Espirall-Vilafranca se celebrarà el 18 de novembre i enguany arriba amb novetats per tal de recuperar el nombre de participants. En primer lloc, es torna al circuït clàssic, és a dir, Vilafranca-Guardiola de Font-rubí, i en segon, incorpora una cursa familiar de 2.100 metres que unirà Vilafranca i Les Cabanyes.

A més, per fomentar la participació, s’anima als corredors de curses populars a inscriure-s’hi, ja que també per primera vegada hi haurà un bus llançadora entre Vilafranca-Les Cabanyes i Guardiola que durant tot el matí farà viatges. “La Mitja de l’Espirall és ideal per iniciar-se a la distància, per això hem organitzat un autobús perquè qui decideixi acabar a Guardiola pugui tornar fins a Vilafranca i afegim cronometratge de temps parcial a Guardiola”, explica Jordi Gallego, cap del servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca.

Les inscripcions per participar a la Mitja ja estan obertes i acabaran el 10 de novembre (amb un topall de 800 inscrits), mentre que per la cursa familiar les inscripcions seran a partir del 22 d’octubre. “Animem a tots els corredors de la comarca i de la resta de vegueria a participar-hi”, va anunciar la regidora d’Esports, Anna Doblas, la qual va destacar que per fomentar la participació enguany han abaixat el preu d’inscripció a 10 euros. L’alcalde de Vilafranca, per la seva banda va posar en valor la Mitja de l’Espirall “cal que la reivindiquem com la més antiga de Catalunya” i va recalcar la importància que hi hagi ambient “la solera i l’ambient és el que dona èxit a les curses, per això aquest any hem incorporat canvis per fomentar la participació”, ha anunciat.

FER UN COMENTARI