La mostra d’espectacles al carrer d’Olivella obre aquest cap de setmana el teló

0
673

Olivella es vesteix de festa el primer cap de setmana de juny per acollir la novena edició de la Mostra d’espectacles al carrer, amb un programa farcit d’actuacions teatrals. En total seran vuit espectacles d’una durada d’entre 30 i 55 minuts cadascun.

Donarà el tret de sortida dissabte a les 7 de la tarda a la plaça Major la companyia Always Drinking Marching Band, amb l’espectacle El carrer és nostre. A les 10 i a les 11 hi haurà sessió doble en ubicacions diferents. Per una banda, la Cia. Jam 2 actuarà a la plaça de l’Església amb l’espectacle El Mêtre, i al mateix temps ho farà la companyia Mumusic Circus a l’Era del Can Martí amb Merci Bien.

El dia fort serà diumenge. A partir de les 11 del matí la companyia Guixot de 8 oferirà jocs de carrer per les places del poble i a la 1 LePuant oferirà l’espectacle Tot sol… i núvol a la plaça Major. A les 7 i a les 8 de la tarda es podrà veure Wet Floor, de Cris-is, a la plaça de l’Església, i en el mateix horari doblat la companyia Teatre Nu actuarà a l’era de Cal Martí amb el seu Mrs. Brownie. La Cia Borja Ytuquepintas tancarà la mostra amb Somnis de sorra, a 2/4 de 10 del vespre a la plaça Major.

FER UN COMENTARI