La Mostra d’espectacles al carrer d’Olivella programa enguany vuit espectacles

0
1132

Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, la desena edició de la Mostra d’Espectacles al Carrer d’Olivella, que programa un total de vuit espectacles professionals –tots gratuïts– repartits en tres espais: la plaça Major, la plaça de l’Església i l’Era de Can Martí.

La Mostra té dos tipus d’actuacions, que es van intercalant: una que reuneix tot el públic alhora, a la plaça Major, on l’aforament no supera les 700 persones, i una altra de més petit format, en què es programen dos espectacles simultàniament en dos altres espais del poble, que més tard es repetiran per tal que tothom els pugui veure tots, si així ho desitgen.

Dos dies de faràndula

L’espectacle inaugural és “El sorprenent Dave Wonderthing”, de màgia i l’humor, a càrrec de Capitán Maravilla Productions. Serà dissabte a les 7 de la tarda. A les 8 i a 2/4 de 12 se’n podran veure dos: “Diabolo Classic Metal”, de Los Hermanos inconfundibles (malabars, amb música i jocs) i “Manneken’s Piss”, de la Companyia Campi qui pugui (teatre humorístic); i entremig, a 2/4 d’11, la Cia Black&Blue farà un espectacle de clowns musicals.

L’endemà diumenge, les actuacions començaran una mica més d’hora: a 2/4 de 7 es representaran alhora (i es repetiran a les 8 del vespre) “The incredible box”, de la Companyia La Tal (humor d’homenatge als antics circs de poble, en format itinerant) i “Trams” (clown sense nas, que interactua amb el públic, amb molt humor, sàtira i improvisació), de Cascai Teatre. A les 7 de la tarda, la Cia. Campi qui pugui representarà l’itinerant “Rats” (un Hamelin en xanques controla amb la flauta unes rates que s’escampen per Olivella) i, com a cloenda, a 2/4 de 10, Drakonia portarà a escena “Els fills de Drako”, de malabars amb foc, a la plaça Major.

Un dels trets característics dels espectacles de la Mostra, que està pensada per a tots els públics, és l’humor, per bé que la programació és molt variada. Aquest és el tercer any que es fa en format cap de setmana. També s’habilitarà un bar al poble, hi haurà dues food-trukcs i hi haurà un minibus llançadora que portarà la gent que no vulgui pujar a peu per les escales des de l’aparcament fins dalt el casc antic, que estarà restringit al trànsit.

FER UN COMENTARI