La Muntanyeta, seu del primer campionat de trail de promoció

0
215
Josep M. Ententas (vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme), Toni Santisteban (Esportiu Penedès); Joan Villuendas (president de la Federació), Lucas Ramírez (alcalde d’Olèrdola) i Pere Sadurní (regidor d’Esports).

El diumenge 30 de maig la finca municipal de la Muntanyeta acollirà la primera edició del Campionat de Catalunya de trail en les categories de promoció. Organitzat per l’Esportiu Penedès, el campionat preveu reunir més de 200 atletes federats, entre les categories sub-14, sub-16, sub-18 i sub-20. Les curses seran entre 2/4 de 10 del matí i  2/4 d’1 del migdia, i totes seran d’una volta a un circuit de quatre quilòmetres excepte els més grans, que hi faran dues voltes.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, es mostra satisfet que Olèrdola es converteixi de nou en la seu d’un esdeveniment esportiu atlètic de caràcter nacional, com ho han estat les darreres edicions dels campionats de Catalunya escolars de cros. El president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, va assistir dilluns a l’acte de presentació i va dir que l’espai de la Muntanyeta era “ideal” per acollir aquest primer campionat català en les categories base. Toni Santisteban, de l’Esportiu Penedès, va explicar que l’accés al públic en punts com les arribades i les sortides del circuit estaran limitats i s’establirà control d’accés per evitar aglomeracions, però en la resta del recorregut hi haurà un accés més obert.

FER UN COMENTARI