La música del BP Fest prendrà els carrers del Vendrell el 4 de maig

0
822

Ja hi ha data per a la segona edició del Baix Penedès Festival – BP Fest. Serà el dissabte 4 de maig, data en què els carrers del Vendrell s’ompliran de música amb l’actuació continuada de 15 grups en tres escenaris paral·lels (places Nova, Vella i del Tívoli) entre les 5 de la tarda i la 1 de la matinada. L’Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) espera que enguany el temps acompanyi i no s’hagin de suspendre la majoria de concerts, com va passar l’any passat. En cap cas, tenint en compte que és una activitat concebuda com a festival de carrer, les audicions es traslladaran a cobert.

Aquest 2019 l’artista convidada serà Suu i la seva banda, que va rebre el Premi Enderrock 2019 al millor disc revelació (“Natural”). També actuarà el jove grup de versions Upuntú, sorgit de l’escola de música Pau Casals, i grups com els vendrellencs Guardafuegos i Oclus, Moon Vision, el Nerea Bassart Trio, Her Little Donkey, Cueva Mapache, Allez, Sweet Margaret, la Bellvei Band, les escoles de música locals (Contrapunt i Pau Casals) i molts més. L’AMBP va rebre fins a una seixantena d’ofertes d’arreu de Catalunya per actuar al festival, i en van triar quinze amb el criteri de prioritzar grups locals (vuit de vendrellencs, hi tocaran en total) i que presentin alguna novetat discogràfica. Tots els concerts seran d’accés gratuït. Com a complement a les actuacions, al matí al Vendrell es faran xerrades sobre música per a professionals (pensades per a programadors), una masterclass, taules rodones i també un espectacle itinerant i una cercavila de gralles al migdia que acabarà amb un dinar musical al Museu Deu.

Anteriorment al BP Fest es va fer al llarg de set anys la Mostra de Música del Baix Penedès itinerant per la comarca, ara reformulada amb seu fixa al Vendrell.

FER UN COMENTARI