La música, protagonista dels quarts Premis Lalo als Treballs de Recerca de Batxillerat de Vilanova

0
97

La Fundació Sant Antoni Abat va lliurar el dijous 18 de novembre la quarta edició dels Premis Lalo, que reconeixen els millors Treballs de Recerca de Batxillerat (TRB) de Vilanova. La música va ser protagonista principal d’aquesta convocatòria dels premis ja que tres treballs guanyadors hi tenien relació. Treballs sobre la música del cinema, la música minimalista, la guitarra elèctrica, els mercats municipals, el fenomen de la coalescència i l’abordatge de la violència masclista als mitjans van rebre el reconeixement del jurat, que presidia la professora universitària vilanovina Blanca Deusdad.

L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Víctor Balaguer, amb l’assistència d’una seixantena de persones. Els guardonats amb el primer premi van rebre 600 euros cadascun i els segons, 300 euros.

El primer premi de Ciència i Tecnologia va ser per a Laura Martínez (institut Dolors Mallafrè), pel treball “La coalescència i la no coalescència”, i el segon per a Pablo Albà (INS Baix a Mar amb “Disseny i construcció d’una guitarra elèctrica”. El primer premi d’Humanitats i Ciències Socials va ser per a Roger Feliu (Escola Pia) per “La importànvia dels mercats municipals de Vilanova” i el segon per a Ada Solà (INS Joaquim Mir) per “Abordatge de les violències masclistes als mitjans de comunicació”; i la guanyadora del premi d’Arts va ser Júlia Mercader (Institut Dolors Mallafrè) pel seu treball “John Williams: viatge al passat”, i segon va quedar Ton Soler (Institut Joaquim Mir) per “Minimalisme musical: historia, característiques i composició d’una peça minimalista”.

FER UN COMENTARI