La Nau de Joventut de Vilanova acollirà diverses activitats per Nadal i Carnaval

0
344
Concert d'inauguració a La Nau de Joventut. Foto: Ajuntament.

Després de la seva inauguració el passat mes de setembre, la Nau de Joventut de Vilanova i la Geltrú ja ha començat a acollir activitat. La darrera, aquest cap de setmana, amb la festa de la Castanyada que ha organitzat la colla del Ball de Diables. És la primera activitat d’oci que organitza una entitat de la Coordinadora d’Entitats Juvenils i Culturals de la ciutat.

De fet, la gestió i la programació de La Nau es fa a través d’una comissió mixta entre la Regidoria d’Infància i Joventut i la Coordinadora, que es reuneix un cop al mes. En aquest sentit, la primera d’aquestes reunions va servir per marcar diverses activitats al calendari. Així, si la pandèmia i la normativa ho permeten, la previsió és que hi haurà quintos per Nadal, la celebració de la Nit de Cap d’Any, tornarà el Ball de Reines la Nit de Reis, i per Carnaval, Ball de Mantons i Ball dels Comparsers. Un conjunt d’activitats que estaran organitzades per entitats juvenils i culturals de la ciutat.

Més projectes de dinamització per a joves

Però la Nau també ha començat a funcionar amb projectes de dinamització del col·lectiu juvenil. Fins ara s’hi han celebrat diverses assemblees d’entitats juvenils, i tres matins a la setmana s’hi porta a terme el projecte Atrezzo, de formació i inserció laboral de joves especialment vulnerables, que desenvolupa la Cooperativa Actua. L’Ajuntament de Vilanova també ha explicat que a partir de l’any que ve s’hi desenvoluparan activitats d’oci constructiu adreçades als adolescents, per les tardes entre setmana, i també alguns actes puntuals en dissabte matins o tardes.

FER UN COMENTARI