La nedadora penedesenca Kènia Caubet, bat un rècord català en 100 metres braça femení

0
1773

La nedadora del Club Natació Vilafranca Kènia Caubet va establir aquest darrer cap de setmana a Olot una nova millor marca de 12 anys en la prova de 100 braça femení fent un registre de 1’16”75. L’anterior marca era de 1’16”98, l’havia establert M. Pellejero del Club Natació Premià l’any 1994. Per tant,  feia més de vint-i-cinc anys que no s’havia pogut millorar la marca.

Caubet va aconseguir aquesta marca en el transcurs del Trofeu Raül Ramos el qual forma part del circuit de Girosona. A banda de la victòria de Kènia Caubet i el nou rècord que va establir, altres nedadors del club vilafranquí van aconseguir medalla. Pol Ferret va es va penjar l’or en 100 lliures i l’argent el 100 esquena; Enric Retamal va guanyar en 200 esquena i va ser tercer en 100 esquena absolut; Jordi Vivas va quedar primer en 200 braça i Jan Ferret tercer en 100 estils.

El Club Natació Vilafranca va participar al campionat amb 14 nadadors, dels quals cinc van obtenir medalla.

En total el Club Natació Vilafranca va prendre part de l’esmentada competició amb 14 nedadors, majoritàriament de la categoria infantil.